Őrangyalok – személyi igazolvánnyal

2019-04-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Őrangyalok - személyi igazolvánnyal

Letöltés Őrangyalok – személyi igazolvánnyal könyvet pdf, epub és mobi

Őrangyalok – személyi igazolvánnyal.pdf
Őrangyalok – személyi igazolvánnyal.epub
Őrangyalok – személyi igazolvánnyal.mobi


A könyv részletei Őrangyalok – személyi igazolvánnyal

Töltse le az ingyenes PDF Őrangyalok – személyi igazolvánnyal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Őrangyalok – személyi igazolvánnyal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Őrangyalok – személyi igazolvánnyal (pdf, epub és mobi)

Őrangyalok – személyi igazolvánnyal leírása

Levente Péter és Döbrentey Ildikó első közös kötetükben sorsfordító találkozásaikról mesélnek. Olyan földi angyaloknak állítanak emléket, akik mellettük voltak örömökben, próbatételekben, dilemmákban, akiknek részük volt életük alakulásában. Történeteiket amelyek először a Family magazin hasábjain jelentek meg azzal a nem titkolt céllal adják közre, hogy mi is észrevehessük: bizony mindannyiunk életét angyalok serege kíséri.
Ha figyelmesebben körülnézünk saját életünkben, lassan kirajzolódik a mi arcképcsarnokunk is. Szégyenkezve fedezzük fel, hogy segítőinknek a családi emlékezetben sincs méltó helyük, hamarabb kerül szóba botlásuk, bénázásuk, idétlen szavuk járása, mint az, amit velünk tettek. Ha igazán fülelünk erre a könyvre, nemcsak úgy ónezsinór átvágtatunk rajta, meghallhatjuk saját őrangyalaink szárnysuhogását is.
(Lackfi János)

Leave Your Comment