Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc - Grandma Nagymamámnak

Letöltés Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak könyvet pdf, epub és mobi

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.pdf
Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.epub
Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak.mobi


  • Zafír Press
  • Ezotéria
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 6509226603809
  • Cikkszám: 1069887
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak

Töltse le az ingyenes PDF Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak (pdf, epub és mobi)

Őrangyal Kristályok Ajándékszett Három medál és nyaklánc – Grandma Nagymamámnak leírása

Ajándékozd Nagymamádnak a féldrágakövek angyali erejét ebben a varázslatos ékszerszettben!  
A lila ametiszt medál inspirál, védelmez és erősít, segít, hogy az álmok valóra váljanak. A fehér hókvarc medál az életöröm és a béke köve, segít ajtót nyitni az élet pozitív oldalának. A rózsaszínű rózsakvarc medál a tiszta, feltétel nélküli szeret köve, segít, hogy a szeretet energiája akadálytalanul áramolhasson életünkbe. 
A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.

Három darab csepp alakú, féldrágakő medál, ametiszt, hókvarc és rózsakvarc, ezüstözött nyaklánc, elegáns, 10×18 cm díszdobozban, pozitív megerősítések kártyával.

Leave Your Comment