Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Piazza Gabriella - Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

Letöltés Rákok, kagylók, csigák, tintahalak könyvet pdf, epub és mobi

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak.pdf
Rákok, kagylók, csigák, tintahalak.epub
Rákok, kagylók, csigák, tintahalak.mobi


  • Corvina Kiadó
  • Gasztronómia
  • 212 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789631361780
  • Cikkszám: 1033953
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

Töltse le az ingyenes PDF Rákok, kagylók, csigák, tintahalak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rákok, kagylók, csigák, tintahalak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rákok, kagylók, csigák, tintahalak (pdf, epub és mobi)

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak leírása

A RÁKOK, KAGYLÓK, CSIGÁK, TINTAHALAK című könyv a HALAK ÉS HALÉTELEK párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon: a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve.

A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne – a tenger gyümölcseinek dicséretéről, – a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, – az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, – a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, – a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), – a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, – valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.

A kötet szerzője PIAZZA GABRIELLA Olaszországban élő magyar gasztroblogger. Szerzőtársa HOITSY GYÖRGY halbiológus, pisztrángtenyésztő.

Leave Your Comment