RAB

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Anand Dilvar - RAB

Letöltés RAB könyvet pdf, epub és mobi

RAB.pdf
RAB.epub
RAB.mobi


  • Bluemoon
  • Ezotéria
  • 221 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635296439
  • Cikkszám: 1056030
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Sorozat: Bluemoon

A könyv részletei RAB

Töltse le az ingyenes PDF RAB fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A RAB PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés RAB (pdf, epub és mobi)

RAB leírása

SORSFORDÍTÓ UTAZÁS
A SZEMÉLYES SZABADSÁG BIRODALMÁBA
A szerző végigkalauzol bennünket elménk
világmindenségében arra a helyre,
ahol fellelhetjük egészséges énünket,
akinek hangját a jelek szerint csakis
akkor hallhatjuk meg,
amikor mi magunk elcsendesülünk.

A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról olvashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz embereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki “börtönbe zárta” őt, az végül is saját maga volt.
Milyen küzdelmek árán, milyen pozitív gondolatokkal és hozzáállással lehet kiszabadulni ebből a magunknak állított börtönből? Melyek az életünk valódi értékei? Mi az, amit el kell engedni, és miért kell kiállni? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez az irodalmi szépséget árasztó, ám a humort sem nélkülöző mű.

A szerző Gestalt-terapeuta és motivációs előadó, aki több mint 30 könyvet írt már az önismereti fejlődésről. A Rab című könyve Mexikó egyik legnagyobb bestsellere. Anand Dilvar fáradhatatlan kereső és szenvedélyes utazó, aki ezt a nevet – mely annyit tesz, “Szívbéli boldogság” – 2003-ban kapta, amikor Osho indiai meditációs központjába utazott tanulni. (Születési neve: Francisco Ángel.)

A könyv a regény magyar és angol változatát is tartalmazza.

Leave Your Comment