Quillingvirágok és -díszek

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Pintér Ferencné Végh Zsuzsanna - Quillingvirágok és -díszek

Letöltés Quillingvirágok és -díszek könyvet pdf, epub és mobi

Quillingvirágok és -díszek.pdf
Quillingvirágok és -díszek.epub
Quillingvirágok és -díszek.mobi


A könyv részletei Quillingvirágok és -díszek

Töltse le az ingyenes PDF Quillingvirágok és -díszek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Quillingvirágok és -díszek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Quillingvirágok és -díszek (pdf, epub és mobi)

Quillingvirágok és -díszek leírása

A quilling (papírcsíktechnika) világszerte ismert és kedvelt kézműves foglalkozás. Az alaptechnikák, az alapformák elsajátítása után az alkotásnak szinte csak a fantáziánk szab határt.
A hobbiboltokban készen kapható papírcsíkok sodrórúddal vagy fésűfogakon feltekerhetők, majd különfééleképpen formázhatók, és ragasztóval rögzíthetők. A formákból kirakhatunk figurákat, virágokat stb., majd a kész kép díszíthet dobozt, tükröt, üdvözlőkártyát stb.
A kötetet ajánljuk iskoláknak is, mert a technikához kevés alapanyag szükséges, és fejleszti a gyerekek kézügyességét és szépérzékét.

Leave Your Comment