Pszichotrükkök kamaszokhoz

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Suzanne Valliéres - Pszichotrükkök kamaszokhoz

Letöltés Pszichotrükkök kamaszokhoz könyvet pdf, epub és mobi

Pszichotrükkök kamaszokhoz.pdf
Pszichotrükkök kamaszokhoz.epub
Pszichotrükkök kamaszokhoz.mobi


A könyv részletei Pszichotrükkök kamaszokhoz

Töltse le az ingyenes PDF Pszichotrükkök kamaszokhoz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pszichotrükkök kamaszokhoz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pszichotrükkök kamaszokhoz (pdf, epub és mobi)

Pszichotrükkök kamaszokhoz leírása

– Mitől fél és miért szorong?
– Mi a bulimia és az anorexia?
– Mit kezdjünk a kamaszok szexualitásával?
– Miért ellenkezik és miért pimaszkodik?
– Hogyan segítsük önállóbbá válni?

Szülőnek lenni néha nagyon nehéz! Amikor gyermekünk a kamaszkorba lép, komoly testi és lelki változások indulnak meg benne. Önállóbbá válik, kezdi tudatosan alakítani a személyiségét. Néha szeret, néha utál, és sokszor lázad ellenünk. Mire való mindez? Hogyan alkalmazkodjunk az új helyzethez? Hogyan segítsünk neki?

A gyerekünk hol gyerekesen, hol felnőttesen viselkedik. Éleslátása és igazságérzete csodás és rémes pillanatokat egyaránt okoz. Rohamléptekkel halad a felnőtté válás útján. A változékonysága, hangulata kihat az egész család életére, a feladatunk azonban ugyanaz marad: segítenünk kell neki, hogy egészségesen fejlődhessen. A Pszichotrükkök kamaszokhoz a legnehezebb életkor kérdéseit veszi sorra, kitér a szexualitásra és a kamaszkori depresszióra is, és világos, egyértelmű válaszokat, tanácsokat ad.

Leave Your Comment