Projekt menedzsment útmutató

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Projekt menedzsment útmutató

Letöltés Projekt menedzsment útmutató könyvet pdf, epub és mobi

Projekt menedzsment útmutató.pdf
Projekt menedzsment útmutató.epub
Projekt menedzsment útmutató.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 488 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630594264
  • Cikkszám: 1043146
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei Projekt menedzsment útmutató

Töltse le az ingyenes PDF Projekt menedzsment útmutató fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Projekt menedzsment útmutató PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Projekt menedzsment útmutató (pdf, epub és mobi)

Projekt menedzsment útmutató leírása

PMBOK® Guide: A projektvezetők alapkönyve

Jelen könyv eredeti angol változata, az „A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)” az ezt megelőző kiadásokkal együtt több mint harminc éve a projektmenedzsment szakma vezető kézikönyve, munkaeszköze és olyan alapvető forrásmű, amely nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem. A könyv ötödik kiadása – amelynek fordítása a jelenlegi magyar kiadás – könnyen érthető és megvalósítható formában mutatja be a legújabb eredményeket, ezzel folytatva a projektmenedzsment-kiválóságra törekvés hagyományát.

A Project Management Institute (PMI®) önkéntesei 1983-ban fogtak össze először annak érdekében, hogy összefoglalják a projektmenedzsment ismeretanyagának lényegét. Ma már a PMBOK® Guide a projektmenedzsment világszerte elismert útmutatója és a szakma számára elérhető egyik legjobb és legsokoldalúbb forrásmunka.

Napjainkban a PMBOK® Guide több mint négymillió példánya forog közkézen. A negyedik kiadás megjelenése óta a PMI értékes észrevételek és javaslatok ezreit kapta a világ projektmenedzser-közösségeitől a szöveg továbbfejlesztése és pontosítása céljából. Ezeket mind megvizsgálták, és indokolt esetben beépítették a jelenlegi ötödik kiadásba.

A PMBOK® Guide ötödik kiadása a gyakorló projektmenedzserek együttműködését és ismereteit tükrözi, és a projektmenedzsment alapjait abban a formában mutatja be, ahogyan azt a projektek széles körében alkalmazzák.  Alapvető eszközöket nyújt a projektmenedzserek számára szakmájuk gyakorlásához, ahhoz, hogy munkájukban sikeresek legyenek.

Leave Your Comment