Posztszovjet forgatókönyvek

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Gereben Ágnes - Posztszovjet forgatókönyvek

Letöltés Posztszovjet forgatókönyvek könyvet pdf, epub és mobi

Posztszovjet forgatókönyvek.pdf
Posztszovjet forgatókönyvek.epub
Posztszovjet forgatókönyvek.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Szakkönyvek
  • 480 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632275369
  • Cikkszám: 1011779
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Posztszovjet forgatókönyvek

Töltse le az ingyenes PDF Posztszovjet forgatókönyvek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Posztszovjet forgatókönyvek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Posztszovjet forgatókönyvek (pdf, epub és mobi)

Posztszovjet forgatókönyvek leírása

“Némi bátorság szükségeltetik ahhoz, hogy valaki könyvet írjon a volt Szovjetunió utódállamaiban a mi életünkkel, mindennapjainkkal egy időben zajló eseményekről” – írja bevezető soraiban a szerző.
Kik irányítják Putyin Oroszországában az energetikát?Mi az ukrajnai válság háttere? Azé az ukrán válságé, mely a hidegháború vége óta a legsúlyosabb európai konfliktus rémképével, a “jugoszláv forgatókönyvvel” fenyeget. Mi az orosz terjeszkedés iránya és a balti államoknak a Gazprom ellen folytatott “szabadságharca”? Mit tesz az Európai Unió a kőolaj- és főleg a földgázszállítás ellenében időről időre politikai feltételeket támasztó Kreml visszaszorítására?
“2013 nyara és 2014 februárja között történt egy s más a posztszovjet térségben…”
Nyugat és Kelet között lavírozó gazdaságok, etnikai konfliktusok, egymással háborúzó közép-ázsiai klánok fölött uralkodó diktátorok különös pályája, mesés kincsek, oligarchák uralma. És nem utolsó sorban az Amerikai Egyesült Államok szerepe a posztszovjet térségben. Ezekről és még sok minden másról szól a térség szakértőjének, Gereben Ágnesnek lebilincselő könyve.

Leave Your Comment