Portál

2019-05-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Tal M. Klein - Portál

Letöltés Portál könyvet pdf, epub és mobi

Portál.pdf
Portál.epub
Portál.mobi


A könyv részletei Portál

Töltse le az ingyenes PDF Portál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Portál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Portál (pdf, epub és mobi)

Portál leírása

2147. A nanotechnológia segítségével szabályozhatóvá vált az öregedés. Genetikailag módosított szúnyogok vér helyett a légszennyezést szívják magukba. A közlekedés ideális módja pedig immár a teleportáció, melyet egyedül az International Transport kínál, a legnagyobb hatalmú vállalat egy olyan világban, amit a nagy hatalmú vállalatok irányítanak.

Joel Byram azzal tölti napjait, hogy mesterséges intelligenciákat tanít a minél emberibb viselkedésre, és közben próbálja megmenteni romokban heverő házasságát. Egészen hétköznapi, 22. századi fickó ő, hétköznapi problémákkal – aztán egyszer teleportálás közben megkettőződik.

Most túl kell járnia a teleportálást ellenőrzése alatt tartó, gátlástalan nagyvállalat eszén, menekülnie kell a nyomában lihegő vallási fanatikusok elől, és vissza kell szereznie a nőt, akit szeret. Akit mindketten szeretnek.

 

A Warner Brothers igazgatója a következő Ready Player One-nak nevezte a magyar származású amerikai szerző regényét. Azóta már folynak is a megfilmesítés előkészületei.

 

 

„Nyaktörő iramú sci-fi kaland a közeljövőből, tele egzotikus technológiákkal és popkulturális utalásokkal.”

– Robert Kroese, a Tudatzavar szerzője

 

„Sok könyvet olvastam, de rég nem szórakoztatott egy sem annyira, mint a Portál.”

– Andy Lewis, a The Hollywood Reporter könyvkritikusa

Leave Your Comment