Porlik, mint a szikla

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Bauer Barbara - Porlik, mint a szikla

Letöltés Porlik, mint a szikla könyvet pdf, epub és mobi

Porlik, mint a szikla.pdf
Porlik, mint a szikla.epub
Porlik, mint a szikla.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Regény
  • 250 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634750024
  • Cikkszám: 1059226
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Porlik, mint a szikla

Töltse le az ingyenes PDF Porlik, mint a szikla fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Porlik, mint a szikla PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Porlik, mint a szikla (pdf, epub és mobi)

Porlik, mint a szikla leírása

Ilont és két testvérét egészen a magyar fővárosig menekíti Székelyföldről az édesapjuk. Talán az emlékek elől, hogy feledni tudják a borzalom éjszakáját, hogy végre elhallgattassák az ablakba újra és újra leszálló, halálhírt hozó kuvik hangját. Az ország gyásznapját követő hajnalon, a félrevert harangok zúgása közepette hagyják el az ezeréves „szülőhazát”. De nemcsak ellehetetlenített életük roncsait viszik magukkal a szekéren, hanem egy súlyos családi titkot is a szívükben.

Ilon mélyre, nagyon mélyre temeti a titkot és a múltat, évtizedekig nem beszél róla. Sem a lányának, sem az unokájának, Amandának. Akit egyébként nem is érdekel a család története, nem akar tudni a múltról, lázad a hagyományok ellen. Sikeres, jól kereső közgazdászként csak a jelenben, s csak a pillanatnak él. Aztán a városszéli villa mellett lakópark nő ki a földből, új emberek érkeznek, új ismeretségek kötődnek, új barátságok szövődnek, kizökkentve Amandát megszokott, uniformizált életéből. Egy napon rádöbben, milyen keveset tud Ilon mamáról, a családjáról és önmagáról is. Most már kész meghallgatni nagyanyja történetét. És akkor Ilon mama mesélni kezd. Feltámad a múlt, megelevenednek az emlékek, amelyeknek a nyomába eredve Amanda nemcsak a család békéjéhez nélkülözhetetlen igazságot, hanem a szerelmet és saját jövőjét is megtalálja.

Sorsfordító történelmi események, legendák, hagyományok, egy család több generációjának évszázadon átívelő megindító és elgondolkodtató históriája.

Leave Your Comment