PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ

2019-05-24   |   by admin

A könyv tartalma:

PONS Nyelvtan 3 lépésben - Francia ÚJ

Letöltés PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ könyvet pdf, epub és mobi

PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ.pdf
PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ.epub
PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ.mobi


  • Klett Kiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 256 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155328275
  • Cikkszám: 1067926
  • Nyelv: francia
  • Kiadás éve:

A könyv részletei PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ

Töltse le az ingyenes PDF PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ (pdf, epub és mobi)

PONS Nyelvtan 3 lépésben – Francia ÚJ leírása

A nyelvtanulás területén évek óta sikeres PONS márka mottója: Nyelvek könnyedén

A mottót hitelesen követő Nyelvtan 3 lépésben Francia nyelvkönyv a Felfedezés-megértés-gyakorláshorizonton rendre arra biztatja az Olvasókat, hogy: Legyen élmény a nyelvtanulás!

 

A Nyelvtan 3 lépésben című könyv alap- és középfokon segít abban, hogy önállóan, tankönyv, tanfolyam, vagy kurzuskönyv kiegészítéseként átlátható, praktikus, és szemléletes nyelvtani útmutatásokatkaphassunk. A nyelvtankönyv természetesen kiválóan alkalmas nyelvvizsgára való felkészülésre, továbbá az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is. A nyelvtanhoz közelítés új formájaként az egyes fejezetek rövid párbeszéddel kezdődnek, hogy az adott jelenséget az élő, természetes nyelvhasználatba ágyazva is láthassuk. Könnyen érthető szabályok, áttekinthető táblázatok, mindennapi életből vett példák teszik élvezetessé a tanulást. Az egyes fejezetek végén található feladatok (és megoldásuk) segítségével begyakorolhatjuk a már megtanult elméletet. Az oldalak szélén pedig kiegészítő magyarázatok, tanulási tippek, kivételek és gyakori hibalehetőségekre utalások adnak további támogatást a hatékony ismeretszerzéshez.

 

Be smart! Don’t play stupid!

Leave Your Comment