PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német

Letöltés PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német könyvet pdf, epub és mobi

PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német.pdf
PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német.epub
PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német.mobi


  • Klett Kiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155127953
  • Cikkszám: 1067916
  • Nyelv: német
  • Kiadás éve:

A könyv részletei PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német

Töltse le az ingyenes PDF PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német (pdf, epub és mobi)

PONS Mobil Nyelvtanfolyam – Német leírása

A PONS Mobil nyelvtanfolyam sorozatának német nyelvű része azoknak szól, akik napjuk minden percét kihasználva szívesen ismerkednek idegen nyelvekkel utazás közben, munkába menet, vagy akár kocogás közben is.
Mobil nyelvtanfolyamunkkal közel 1000 hasznos szót és kifejezést tanulhat meg a nyaralás és a hétköznapok szókincséből, amelyek segítségével könnyen elboldogul a mindennapi szituációk során.
A szavak memorizálása után beszédgyakorlatokkal mélyítheti el, és helyezheti át a gyakorlatba a már megszerzett tudást.
A 12 lecke hanganyagát megtalálja audió és MP3 formátumban is, hogy mind CD – és MP3-lejátszókon, vagy iPodon is használhassa azt.
A lemezek tartalmazzák a hanganyag szavait és párbeszédeit a megfelelő fordításokkal, illetve mellékletként egy füzetet is kap, amiben hasznos információkat talál az ország lakóiról, szokásairól, valamint értékes tippekkel szolgál a hallás utáni értés és a beszéd gyakorlásához.

Leave Your Comment