Polaris

2019-05-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Jack McDevitt - Polaris

Letöltés Polaris könyvet pdf, epub és mobi

Polaris.pdf
Polaris.epub
Polaris.mobi


A könyv részletei Polaris

Töltse le az ingyenes PDF Polaris fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Polaris PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Polaris (pdf, epub és mobi)

Polaris leírása

Hatvan évvel ezelőtt, amikor megtalálták a Polarist, az űrhajó üres volt, pilótája és utasai sorsáról senki nem tudott semmit. Most, a titokzatos eltűnés évfordulóján, árverésre akarják bocsátani a hajón talált tárgyakat. Bennfentes ismeretei révén Alex Benedict, a galaxis egyik legtekintélyesebb régiségkereskedője szerzi meg magának a tárgyak egy részét. Amikor egy robbanás következtében a gyűjtemény megsemmisül, Alex megérti, valakik mindenáron el akarják titkolni, ami a Polaris fedélzetén történt. Márpedig neki feltett szándéka, hogy végére jár az ügynek – különösen akkor, ha ez az élete kockáztatásával jár…
Jack McDevitt fantasztikus érzékkel keveri az SF-et és a krimit, hogy a Született stratéga után ismét egy magával ragadóan izgalmas történetbe rántsa magával olvasóit. És az űrkorszak Indiana Jonesba oltott Sherlock Holmesa ezúttal még egy szépséges segítőtársat is talál magának.
,,A regény elegáns és izgalmas felszíne alatt a cselekmény és a gondolatok kivételesen nagyszerű kombinációja rejlik.”
– Publishers Weekly

,,McDevitt logikus örököse Isaac Asimovnak és Arthur C. Clarke-nak.”
– Stephen King
,,Intelligens, provokatív mű egy olyan írótól, akinek minden könyve energiát, stílust és friss perspektívát kínál.”
– Washington Post Book World
,,McDevitt a hősnőit is egyenrangú félként sodorja veszélybe, és az eredmény egy olyan szórakoztató regény, hogy az olvasó még be sem fejezte, máris kézbe venné a következőt.”
– Analog
,,Vajon milyen lett volna Dashiell Hammett SF-íróként? McDevitt csattanós választ ad erre a kérdésre legújabb regényével, a Polarisszal.”
– Jesup Press-Sentinel

Leave Your Comment