Pokoli történetek – Különkiadás

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Vujity Tvrtko - Pokoli történetek - Különkiadás

Letöltés Pokoli történetek – Különkiadás könyvet pdf, epub és mobi

Pokoli történetek – Különkiadás.pdf
Pokoli történetek – Különkiadás.epub
Pokoli történetek – Különkiadás.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 352 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633574560
  • Cikkszám: 1024974
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Pokoli történetek – Különkiadás

Töltse le az ingyenes PDF Pokoli történetek – Különkiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pokoli történetek – Különkiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pokoli történetek – Különkiadás (pdf, epub és mobi)

Pokoli történetek – Különkiadás leírása

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek – Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!

A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.
– Eljuthatnak Vietnamba és Kambodzsába, megismerhetik a gyilkos mezők világát, ahol a koponyák ezrei és a szögesdrótok között mindig zöld a fű. Ezena vidéken, egy elfelejtett magyar árvaházban élnek a „magyar árvák”
– Találkozhatnak az énekes lánnyal, aki a halállal is dacolva csak egyet akart, énekelni, énekelni és énekelni, minden áron.
-Tvrtkóval tarthatnak a nyugat-afrikai Ghánába, a pontosabban Accra-Adabrakába is, ahol mézédes az ananász, és ahol egy bűbájos, koromfekete, ízig-vérig magyar ember, Feri bácsi az igazi sztár. – Olvashatnak a kosaraslány megrázó esetéről, aki egyik pillanatról a másikra minden magyarázat nélkül kómába esett.
– Megismerhetik egy édesanya történetét, aki mindig is könyvet akart írni, de sohasem sikerült neki. Aztán mégis megírta élete könyvét – saját kisgyermeke haláláról
– Bepillantást nyerhetnek a pakisztáni hegyekben élő szemétevő gyerekek életébe.
– Felkereshetik Las Vegas csillogóan titokzatos világát; megtudhatják, hogyan lesz egy nyugdíjas bányászból vallási guru egy magyar nyomortelepen; találkozhatnak az Aruba szigetén élő Sztálinnal.

A különkiadás segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Ciprustól Kolumbiáig, Pakisztántól Las Vegasig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Leave Your Comment