Piszkos alku – Szerelem vihara 1.

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Dee Dumas - Piszkos alku - Szerelem vihara 1.

Letöltés Piszkos alku – Szerelem vihara 1. könyvet pdf, epub és mobi

Piszkos alku – Szerelem vihara 1..pdf
Piszkos alku – Szerelem vihara 1..epub
Piszkos alku – Szerelem vihara 1..mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155763595
  • Cikkszám: 1063761
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Piszkos alku – Szerelem vihara 1.

Töltse le az ingyenes PDF Piszkos alku – Szerelem vihara 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Piszkos alku – Szerelem vihara 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Piszkos alku – Szerelem vihara 1. (pdf, epub és mobi)

Piszkos alku – Szerelem vihara 1. leírása

Engedd, hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata!

Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát.

 

Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát.

Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül.

 

Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?

 

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.

Leave Your Comment