Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Őszi Róbert - Piri néni - Laza, vagány, temperamentumos

Letöltés Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos könyvet pdf, epub és mobi

Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos.pdf
Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos.epub
Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos.mobi


  • Book Galaxy Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 208 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786158107204
  • Cikkszám: 1066462
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos

Töltse le az ingyenes PDF Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos (pdf, epub és mobi)

Piri néni – Laza, vagány, temperamentumos leírása

Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat! A sorozat harmadik részében a sokak által kedvelt és szeretett Piri néni mellett sok olyan szereplő is feltűnik, akiket szintén a szívükbe zártak az olvasók. Bernát és Bianka, a fiatal gerlepár, Őszi Robi, az íróbarát, aki most is a narrátor szerepében tündököl; Lizi, a cserfes és jószívű barátnő, Félix, Piri néni sármos udvarlója, és természetesen Kálmánka, Csepel kedvenc postásfiúja sem maradhat ki a sorból, aki eddigi élete legkomolyabb döntése előtt áll, és a döntés meghozatalában, vagy inkább megerősítésében kedves barátja, Piri néni segítségét kéri.

Feltűnik még a különc és igen hanyag Suzy is, akiről alig tudni valamit, és amit tudunk, az nem épp szimpatikus mivoltáról győz meg minket. Ezek mellett ugyanúgy jelen vannak a könyvben a kicsinyke, napi történések, melyekről Piri néni úgy mesél, olyan laza, elegáns, és jópofa stílusban, hogy egyből látjuk magunk előtt az egész jelenetet, átéljük, megéljük vele, és a humoros szituációkon ugyanolyan nagyokat röhögünk, ahogyan Piri néni is. A szomorkásabb részeknél, mert az élet már csak ilyen, hogy van neki egy melankolikusabb oldala is, picit elszontyolodni is ér… De a könyvben, ahogy az eddigiekben is, főként a vidámságé, a hahotáé, a jókedvé a főszerep, meg persze a nagyfokú életszereteté, ami Piri néninek már szinte védjegyévé vált. Pár óra önfeledt móka és kacagás. Ezt ígéri a könyv. Nem többet. De az is igaz, és manapság ez már nagy szó, igazi kuriózumnak számít: nem is kevesebbet! Hajrá, Piri néni!

Leave Your Comment