Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Piac - Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez

Letöltés Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez könyvet pdf, epub és mobi

Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez.pdf
Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez.epub
Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez.mobi


  • Magnusz Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 24 oldal
  • Kötés: irkafűzött
  • ISBN: 9786155308444
  • Cikkszám: 1063615
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez

Töltse le az ingyenes PDF Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez (pdf, epub és mobi)

Piac – Felkészítő foglalkoztató az iskolaérettséghez leírása

Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a vásárlással, piaccal és boltokkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.

A Magnusz Kiadó által megjelentetett legújabb fejlesztő munkafüzetcsalád, a Bölcsitől a nagy-csoportig, ismét az óvodáskorú gyermekek számára készült. A három kötetből álló sorozat izgalmas, érdekes feladatokkal köti le a gyermekek figyelmét, és eközben észrevétlenül sajátítják el a szükséges képességeket, szókincset. Életkoruknak megfelelő praktikus ismereteket szerezhetnek, ezzel kiegészítve az óvodai foglalkozások tartalmát. Célunk, hogy a gyermekek az óvodáskor végére (6-7 éves korra) elérjék az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet, és megakadályozzuk az esetleges tanulási zavarok kialakulását. A Bölcsitől a nagycsoportig fejlesztő sorozat munkafüzetei: a Piac, a Család, az Állatok. Tapasztalt gyógypedagógus szerzőink jó munkát és kellemes szórakozást kívánnak a kis felfedezőknek!

Leave Your Comment