Perszepolisz felemelkedése

2019-07-25   |   by admin

A könyv tartalma:

James S. A. Corey - Perszepolisz felemelkedése

Letöltés Perszepolisz felemelkedése könyvet pdf, epub és mobi

Perszepolisz felemelkedése.pdf
Perszepolisz felemelkedése.epub
Perszepolisz felemelkedése.mobi


  • Fumax Kft.
  • Regény
  • 536 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634700319
  • Cikkszám: 1063874
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Perszepolisz felemelkedése

Töltse le az ingyenes PDF Perszepolisz felemelkedése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Perszepolisz felemelkedése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Perszepolisz felemelkedése (pdf, epub és mobi)

Perszepolisz felemelkedése leírása

Egy régi ellenség visszatér.

Az immár ezerháromszáz naprendszert magába foglaló emberi civilizáció új gyarmatbolygói a puszta fennmaradásért küzdenek. Minden új világ az összeomlás és a csoda között húzódó pengevékony határon táncol, a Rocinante nehézfegyverzetű naszád korosodó legénységének pedig minden idejét lefoglalja, hogy fenntartsa a törékeny békét.

A Föld és a Jupiter között húzódó hatalmas térségben a belső bolygók és az öv ideiglenes és bizonytalan szövetséget kötöttek, ám nem sikerült sem az előítéleteiket levetkőzni, sem a háború emlékétől megszabadulni. A Laconia nevű elveszett kolónián közben egy rejtőzködő ellenség új jövőt képzel el az emberiségnek, és rendelkezik is a megfelelő erővel a megvalósításához. Amint az új és a régi technológiák hívei összecsapnak, az emberek közötti konfliktusok visszatérnek a háború és a leigázás jól bevált sémáihoz. De nem az emberi természet az egyetlen ellenség, a szabadjára engedett erők ugyancsak komoly árat követelnek – olyan árat, amely váratlanul és örökre megváltoztatja az emberiség – és a Rocinante – jelenét és jövőjét… A t  a nagy sikerű -sorozat sodró lendületű hetedik kötete.

Leave Your Comment