Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Soros György - Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban

Letöltés Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban könyvet pdf, epub és mobi

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.pdf
Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.epub
Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 208 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632443508
  • Cikkszám: 1026909
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban

Töltse le az ingyenes PDF Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban (pdf, epub és mobi)

Pénzügyi vihar Európában és az Egyesült államokban leírása

A legendás üzletember könyvében a Financial Times és a New York Review of Books hasábjain megjelent legújabb tanulmányai olvashatók. A 2008-as hitelválság és következményei című művének folytatásaként is felfogható bestseller közérthető magyarázatokkal, lényegre törő eszmefuttatásokkal világítja meg az amerikai és az európai piacokon – s ennek következtében a világgazdaságban – tapasztalható viharokat. Kitér a gazdasági összeomlást megalapozó hibás intézkedésekre, és nagy fejezetet szán az euróválság összetett problematikájának.

A szerzőről:

Soros György a Soros Fund Management elnöke és egyben a nyílt társadalmakat támogató globális alapítványhálózat létrehozója. Számos sikerkönyv szerzőjeként munkái közé tartozik: A 2008-as hitelválság és következményei, A globális kapitalizmus válsága, A nyílt társadalom, Az amerikai hatalmi lufi, A gyarlóság kora. Budapesten született, jelenleg New Yorkban él.

Részlet Soros György bevezetőjéből:

„A jövőkép elég szomorú, de biztosan van mód a megváltoztatására, végtére is a történelem nincs előre meghatározva. Magam is látok alternatívát. Ismét fel kell fedeznünk, mennyire fantasztikus vívmány az az Európai Unió, amely elképzelésként még olyan vonzó célt jelentett. Már majdnem sikerült is megvalósítanunk ezt a fantasztikus dolgot, amikor eltévedtünk. A hatóságok megfeledkeztek gyarlóságukról, és úgy kezdtek ragaszkodni a status quóhoz, mintha az szent és sérthetetlen lenne. A valósággá vált Európai Unió már alig hasonlít az egykor vonzó elképzelésre. Egyrészt antidemokratikus az elégedetlen választók szemében, másrészt irányíthatatlan, mivel képtelen kezelni az általa generált válságot.

Ezek olyan hibák, amelyeket orvosolni kell, és amelyek helyrehozatala igenis megvalósítható. Annyit kell mindössze tennünk, hogy ismét érvényre juttatjuk a nyílt társadalom elveit, miközben elfogadjuk, hogy az éppen uralkodó rend nincs kőbe vésve, és a szabályok is korrekcióra szorulnak.”

Leave Your Comment