Penumbra úr Nonstop könyvesboltja

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Robin Sloan - Penumbra úr Nonstop könyvesboltja

Letöltés Penumbra úr Nonstop könyvesboltja könyvet pdf, epub és mobi

Penumbra úr Nonstop könyvesboltja.pdf
Penumbra úr Nonstop könyvesboltja.epub
Penumbra úr Nonstop könyvesboltja.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Szépirodalom
  • 362 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789636896553
  • Cikkszám: 1013190
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei Penumbra úr Nonstop könyvesboltja

Töltse le az ingyenes PDF Penumbra úr Nonstop könyvesboltja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Penumbra úr Nonstop könyvesboltja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Penumbra úr Nonstop könyvesboltja (pdf, epub és mobi)

Penumbra úr Nonstop könyvesboltja leírása

A Nagy Recesszió kiveti pályájáról Clay Jannont, a kezdő San Franciscó-i webdizájnert – hogy a véletlen szerencsének, a puszta kíváncsiságnak és a majmokéval vetekedő létramászási tehetségének köszönhetően Penumbra úr nonstop könyvesboltjának éjszakai műszakjában kapjon új állást.
De néhány nap múltán Clay gyanítani kezdi, hogy ez a bolt még annál is rejtélyesebb, mint amit az elnevezése sugall. Kevés vevő jön, de ők visszatérően, és ők sem vásárolnak semmit, hanem obskúrus köteteket „kölcsönöznek ki” az üzlet eldugott sarkaiból, valamilyen bonyolult, régóta fennálló rendszer szerint, amelyet a gnómszerű Penumbra úr irányít. Lehet, hogy a bolt csak fedőszerv?
Clay hamarosan belekezd a vásárlói szokások átfogó elemzésébe, és a barátait is bevonja a felderítő munkába. Ám amikor Penumbra úr elé tárják a felfedezéseiket, kiderül, hogy a titkok messze a könyvesbolt falain túlra vezetnek.

Leave Your Comment