Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Kevin Leman - Péntekre új gyerek - Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt

Letöltés Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt könyvet pdf, epub és mobi

Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt.pdf
Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt.epub
Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt.mobi


  • Harmat Kiadói Alapítvány
  • Család és szülők
  • 294 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632881447
  • Cikkszám: 1041702
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt

Töltse le az ingyenes PDF Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt (pdf, epub és mobi)

Péntekre új gyerek – Hogyan változtasson gyermeke hozzáállásán és viselkedésén 5 nap alatt leírása

“Józan ész, humor és néhány egyszerű stratégia – ezt kínálja az előadóként és showmanként is népszerű pszichológus szerző a szülőknek. Ötnapos akcióterve segít a mindennapos hatalmi játszmák és csatározások kiküszöbölésében, és felkészíti a szülőket arra, hogy gyermekeiket kölcsönös tiszteletre, szeretetre és felelősségérzetre neveljék. A könyv második része praktikus nevelési tanácsokat nyújt mintegy 100 égető kérdésben. Átfuthatja egyből A-tól Z-ig, vagy célzott útmutatásért keresgélhet a címszavak között a könyv végén található Tárgymutatóban.

Leave Your Comment