Passion – Végzet

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Lauren Kate - Passion - Végzet

Letöltés Passion – Végzet könyvet pdf, epub és mobi

Passion – Végzet.pdf
Passion – Végzet.epub
Passion – Végzet.mobi


A könyv részletei Passion – Végzet

Töltse le az ingyenes PDF Passion – Végzet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Passion – Végzet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Passion – Végzet (pdf, epub és mobi)

Passion – Végzet leírása

Mielőtt Luce és Daniel találkoznak a Sword Crossban, mielőtt megküzdenek a halhatatlanokkal, már sok életet leéltek. Ha a mindenre elszánt Luce meg akarja törni a szerelmüket sújtó átkot, fel kell keresnie múltbéli megtestesüléseit, hogy teljességgel megértse a sorsát. Minden század, minden élet más-más fogódzót rejt a számára. Daniel követi Luce-t a századokon át, míg a lánynak esélye nem lesz átírni a történelmet.
Hány halált bír el az igaz szerelem? Képes-e Daniel és Luce jövőjük megváltoztatása érdekében feloldani a múlt rejtélyét?
A Fallen – Kitaszítva és Torment – Kín szenzációs folytatása.

Leave Your Comment