Partifalatok

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Kuttor Eszter - Partifalatok

Letöltés Partifalatok könyvet pdf, epub és mobi

Partifalatok.pdf
Partifalatok.epub
Partifalatok.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gasztronómia
  • 160 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789633701980
  • Cikkszám: 1020220
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Szerkesztő:

A könyv részletei Partifalatok

Töltse le az ingyenes PDF Partifalatok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Partifalatok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Partifalatok (pdf, epub és mobi)

Partifalatok leírása

Legyen szó születésnapi partiról, szilveszteri buliról vagy farsangi összejövetelről – a legkülönfélébb alkalmakra kínálunk finomságokból összeválogatott büféfalatokat, amelyeket olyan egyszerű elő-, illetve elkészíteni, hogy a vendéglátó az első pillanattól együtt ünnepelhet, szórakozhat a vendégeivel. Nemcsak a hagyományos és családi ünnepekhez adunk ötleteket, hanem az egyre divatosabbá váló tematikus partikhoz is, amelyeknek kötetlen, vidám hangulata, dekorációja és ételkínálata a világ valamelyik táját idézi fel. Így az egyszerre változatos, könnyen elkészíthető, szemet gyönyörködtető és ízletes falatok mellett egy képzeletbeli, föld körüli gasztronómiai utazásra is indulhatunk: görög finomságok, mediterrán büfé, ázsiai falatok és a mesés Kelet csemegéi várnak ránk – hogy csak néhányat említsünk e szakácskönyv tartalmából.
A vendéglátás elengedhetetlen kellékei a büféfalatkák, amelyeket – túllépve a téliszalámi-uborka és a főtt tojás-piros arany kombinációkon – számtalan variációban lehet elkészíteni, amelyek között a sör- és borkorcsolyákon, szendvicskéken felül bőséggel találunk valódi ínyencségeket is. Ilyenekből kínál ízelítőt a jelen mű, a falatkákat ezúttal a jeles alkalom szerinti bontásban. A klasszikus koktélpartikhoz illő finomságok után találjuk a mediterrán konyha ízvilágából merítő recepteket, valamint a gyermekzsúrra, szülinapra, Halloweenre, szilveszterre ajánlottakat. A színes fotókkal kiegészített kiadvány végén receptmutató segíti a keresést.

Leave Your Comment