Parlamenti választási kampányok Magyarországon

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Parlamenti választási kampányok Magyarországon

Letöltés Parlamenti választási kampányok Magyarországon könyvet pdf, epub és mobi

Parlamenti választási kampányok Magyarországon.pdf
Parlamenti választási kampányok Magyarországon.epub
Parlamenti választási kampányok Magyarországon.mobi


  • Napvilág Kiadó
  • Történelmi
  • 198 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789633383919
  • Cikkszám: 1048868
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Parlamenti választási kampányok Magyarországon

Töltse le az ingyenes PDF Parlamenti választási kampányok Magyarországon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Parlamenti választási kampányok Magyarországon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Parlamenti választási kampányok Magyarországon (pdf, epub és mobi)

Parlamenti választási kampányok Magyarországon leírása

Képeskönyvet tart a kezében az olvasó. A magyar parlamenti választások változó kampányának plakátjai, szórólapjai; szavazólapok, régebbi korszakok esetében röplapok, kortestárgyak elevenednek meg a múlt századtól napjainkig. A fiataloknak már 1990 is történelem, az idősek pedig ráismerhetnek egy-egy régi, az emlékezetből kihullott kampányelemre, -technikára.
Többek között kiderül a kötetből, hogy nem a rendszerváltással kezdődött a plakátháború, csak a Horthy- és a Kádár-korszak elfeledtette velünk, mert vagy tiltotta, vagy nem használta a többpárti vetélkedés eszközeit.
A szövegek biztos kapaszkodót jelentenek az eligazodásban. Titkos vagy nyílt volt a választási rendszer, kik és hányan szavazhattak, kik nyerték a megmérettetést, volt-e csalás szavazáskor? Milyen technikát választottak, akik meg akarták másítani a tisztességes eredményt – hiszen ki ijedezne a sártól, mikor rókavadászat van?

Leave Your Comment