Párbeszéd a végtelennel

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Böjte Csaba - Párbeszéd a végtelennel

Letöltés Párbeszéd a végtelennel könyvet pdf, epub és mobi

Párbeszéd a végtelennel.pdf
Párbeszéd a végtelennel.epub
Párbeszéd a végtelennel.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Életmód
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632273600
  • Cikkszám: 1011734
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Párbeszéd a végtelennel

Töltse le az ingyenes PDF Párbeszéd a végtelennel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Párbeszéd a végtelennel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Párbeszéd a végtelennel (pdf, epub és mobi)

Párbeszéd a végtelennel leírása

“Lehet, hogy mindened megvan, de mégis oly gyakran egyedül érzed magad az emberek között. Lehet, hogy biztosnak hitt kincseidet egyszerre elveszítetted, félelmek gyötörnek, és nincs mibe kapaszkodnod. Érzed a lelked mélyén az olthatatlan szomjúságot a Végtelen, a szeretet, a jóság, a tiszta fény után. Tudd, ezt a hiányt nem tudja senki, semmi oldani, csakis Isten áldó, életadó jelenléte.
Nagyon fontos lenne, hogy tudatosan leülj a szobádban, a csendben, és feltedd magadnak a kérdést: hiszed-e, hogy aki a nyelvedet adta, tud szólni hozzád, aki a füledet teremtette, kész és képes meghallani a szavaidat? Akarsz-e kapcsolatba lépni, barátságot kötni a végtelen bölcs, jóságos Istennel, hogy erőt és útmutatást kapj tőle? Vagy pedig úgy éled le az életedet, mint az utazó, aki térkép és GPS nélkül indul felfedezőútra, csak saját józan eszére és mások tanácsára hallgat? Így sem lehetetlen célba érni, de mennyivel szebb, biztonságosabb, egyszerűbb úgy, hogy kéred és elfogadod annak a segítségét, aki végtelen szeretettel megformálta a világunkat és téged is.
Merj belekapaszkodni e végtelen jósággal hozzád hajló szeretetbe, alázattal fogd meg Teremtőd kezét, és hagyd, hogy vezessen – ebben szeretne segítségedre lenni ez a könyv.” (Böjte Csaba)

Leave Your Comment