Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Szendi Gábor - Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás

Letöltés Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás könyvet pdf, epub és mobi

Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás.pdf
Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás.epub
Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 380 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155715587
  • Cikkszám: 1055883
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás

Töltse le az ingyenes PDF Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás (pdf, epub és mobi)

Párbajok nélkül- új borító 2. kiadás leírása

Szendi Gábor kötetében az egyéni és a párkapcsolati problémákat elemzi. Részletesen szól az akarat szerepének túlértékeléséről, gondolkodásunk paradoxonairól, a szokások kialakulásáról és elhagyásának módjairól, valamint mindennek fényében a kapcsolati konfliktusokról és lehetséges, „másodfokú” megoldásaikról. Szendi az evolúciós gondolkodás mellett ezúttal a modern viselkedésterápiás szemléletet hívja segítségül, és állítja: cselekedeteinket folyamatosan általunk nem ismert és nem is megismerhető tényezők – rejtett tanulás, genetikailag örökölt vonások, nem érzékelhető ingerek, hamis emlékek, önigazoló értelmezések, téves észlelések stb. – irányítják. Vagyis a problémákat maga az ember teremti, az emberi gondolkodás hozza létre azáltal, hogy értelmezi önmagát, sorsát, környezetét.

 

A szerző szerint az emberi problémák lényege, hogy korlátozott információk alapján akarunk sokkal szélesebb alapokon nyugvó jelenségeket értelmezni. Ilyenkor általában túl nagy jelentőséget tulajdonítunk az okoknak, és a magyarázatokhoz az emberi tudatból és emlékezésből nyert információk rendszerint kevésnek bizonyulnak. Szendi Gábor gyakorlati tanácsokban bővelkedő könyvében ugyanakkor rámutat: ha nem az okokat akarjuk tisztázni, hanem a megoldást keressük, sokkal hatékonyabban kezelhetjük egyéni és társas problémáinkat is.

Leave Your Comment