Parázsló ősz

2019-05-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Gary Chapman  - Parázsló ősz

Letöltés Parázsló ősz könyvet pdf, epub és mobi

Parázsló ősz.pdf
Parázsló ősz.epub
Parázsló ősz.mobi


A könyv részletei Parázsló ősz

Töltse le az ingyenes PDF Parázsló ősz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Parázsló ősz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Parázsló ősz (pdf, epub és mobi)

Parázsló ősz leírása

Charlie aggódik felesége furcsa viselkedése miatt, akivel – úgy tudja – ötven éve hűséges társak. Vajon tartogat még az élet számukra egy utolsó fellángolást? Pete és Patsy kapcsolata újabb fordulatot vesz, míg Ashley és Brad házassága fölött viharfelhők gyülekeznek. Cody életébe is meglepetést hoznak az őszi szelek, melyek halloweeni és hálaadásnapi készülődés közepette találják Öbölmélyét.
A „Tavaszi történet” és a „Nyári szellő” után a „Parázsló ősz” a Chapman-Palmer szerzőpáros Idill kisvárosban játszódó regénysorozatának harmadik kötete.

Leave Your Comment