Paranormalcy – Természetfölötti

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Kiersten White - Paranormalcy - Természetfölötti

Letöltés Paranormalcy – Természetfölötti könyvet pdf, epub és mobi

Paranormalcy – Természetfölötti.pdf
Paranormalcy – Természetfölötti.epub
Paranormalcy – Természetfölötti.mobi


A könyv részletei Paranormalcy – Természetfölötti

Töltse le az ingyenes PDF Paranormalcy – Természetfölötti fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Paranormalcy – Természetfölötti PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Paranormalcy – Természetfölötti (pdf, epub és mobi)

Paranormalcy – Természetfölötti leírása

Akármennyire is szokatlan, hogy valaki a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál dolgozik, Evie mindig is normálisnak gondolta magát. Igaz, hogy a legjobb barátnője sellő és a volt barátja tündér, most pedig egy alakváltó srácért van oda. Egyébként pedig Evie az egyedüli olyan ember a világon, aki felismeri a paranormális lényeket, akárhogy is álcázzák magukat.
De a paranormális lények most sorra halnak meg és Evie álmai is hemzsegnek az ijesztő és titokzatos jóslatoktól. Gyorsan rájön, hogy összefüggés lehet a képességei és a paranormális lények pusztulása között. Nagyon is elképzelhető, hogy ő a kulcsfigura egy tündér sötét jóslatában, amely minden paranormális lény pusztulását ígéri.

Leave Your Comment