Papírkörlap-figurák

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Olga Gre - Papírkörlap-figurák

Letöltés Papírkörlap-figurák könyvet pdf, epub és mobi

Papírkörlap-figurák.pdf
Papírkörlap-figurák.epub
Papírkörlap-figurák.mobi


A könyv részletei Papírkörlap-figurák

Töltse le az ingyenes PDF Papírkörlap-figurák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Papírkörlap-figurák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Papírkörlap-figurák (pdf, epub és mobi)

Papírkörlap-figurák leírása

Papír, körző, olló és ragasztó – ez minden, ami szükséges a körlapokból készülő képekhez. Az alapanyagok könnyen hozzáférhetők, a munkák könnyen elkészülnek, az eredmény mindig hatásos, ezért a gyerekek nagyon szeretik ezt a technikát.
A körlapok egymáshoz illesztgetése kitűnő módszerr a gyerekek kreativitásának fejlesztésére. Könyvünk 24-féle, különböző témájú és nehézségű kompozíciót mutat be papír körlapokból. Lépésről lépesre, egyszerű módon írjuk le az alkotási folyamatot.
A legkisebbeknek a legegyszerűbbek fognak tetszeni, például a sárgarépa és a gomba.
A dinoszauruszok kedvelőit megörvendezteti a tirannoszaurusz, a sztegoszaurusz és a triceratopsz. A kislányok lelkét a királykisasszony és a várkastély, a kisfiúkét pedig a rakéta ragadja meg. Könyvünk tartalmaz a naptári ünnepekhez kötődő alkotásokat is: mikulást, karácsonyfát, virágot anyák napjára.

Leave Your Comment