Panthera 3. – A párduc hazatér

2019-03-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Kertész Erzsi - Panthera 3. - A párduc hazatér

Letöltés Panthera 3. – A párduc hazatér könyvet pdf, epub és mobi

Panthera 3. – A párduc hazatér.pdf
Panthera 3. – A párduc hazatér.epub
Panthera 3. – A párduc hazatér.mobi


A könyv részletei Panthera 3. – A párduc hazatér

Töltse le az ingyenes PDF Panthera 3. – A párduc hazatér fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Panthera 3. – A párduc hazatér PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Panthera 3. – A párduc hazatér (pdf, epub és mobi)

Panthera 3. – A párduc hazatér leírása

Vajon mi oka lehet krónikásunknak, Kismukknak arra, hogy visszatérjen a hógömbbe? Nem volt elég egyszer átélni a hajmeresztő kalandot a Pantherán?

Márpedig a csapat újra hegyet mászik! Mert nem elég, hogy Márkus megjelenik Rozi néni konyhájában, és ráadásul Mihály fontos megbízást kap, a tetejébe még Jácint is fogságba esik. Noémi pedig cselekszik. Mert muszáj visszaállítani azt, ami kizökkent. De vajon mit keresnek Rozi néniék mindeközben egy luxushajón? Mindez kiderül az utóbbi évek legizgalmasabb kalandregényének harmadik részéből.

Már megjelent:

Panthera 1. – A hógömb fogságában

Panthera 2. – A küldetés

Leave Your Comment