Panni a nagy tréfamester!

2019-04-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Jojo Gillespie - Panni a nagy tréfamester!

Letöltés Panni a nagy tréfamester! könyvet pdf, epub és mobi

Panni a nagy tréfamester!.pdf
Panni a nagy tréfamester!.epub
Panni a nagy tréfamester!.mobi


A könyv részletei Panni a nagy tréfamester!

Töltse le az ingyenes PDF Panni a nagy tréfamester! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Panni a nagy tréfamester! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Panni a nagy tréfamester! (pdf, epub és mobi)

Panni a nagy tréfamester! leírása

Panni tréfái többnyire rendkívül viccesek, viszont néha előfordult, hogy zűrzavart és pusztítást hagytak maguk után. Ezért Sztellának, Dáliának és Villőnek kezd elege lenni belőlük és egy hétre eltiltják a csínytevéstől a mókamestert. Na persze Panni szerint ez TELJESEN IGAZSÁGTALAN!

De ez még csak a kezdet. Szegény Panni véletlenül elveszíti a gondjaira bízott fiókát, Lukácsot. Ahhoz pedig, hogy megmentse, élete, sőt talán, az egész madárvilág legnagyobb csínytevését kell kiagyalnia. Vajon sikerrel jár a nagy tréfamester?

Leave Your Comment