Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát

2019-07-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Lakatos Péter - Paleolit edzés - Primal move - Ismerd meg az ősi erő titkát

Letöltés Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát könyvet pdf, epub és mobi

Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát.pdf
Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát.epub
Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 196 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155235535
  • Cikkszám: 1032048
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát

Töltse le az ingyenes PDF Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát (pdf, epub és mobi)

Paleolit edzés – Primal move – Ismerd meg az ősi erő titkát leírása

Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő étrend. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ez így önmagában még nem elegendő. A rendszeres testmozgásra is időt és energiát kell fordítanunk.
Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és hogyan mozgunk! Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. Azt is hozzá kell azonban tennünk, hogy nem csak emiatt maradt erős és egészséges, hanem azért is, mert kénytelen volt rengeteget és változatos módon mozogni. A zsákmányt be kellett cserkésznie és meg kellett ölnie, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken keresztül kellett cipelnie, és mindeközben a ragadozó állatoktól is muszáj volt megvédenie magát.
A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége – még a modern, csillogó edzőtermekben is – csak ülve végezhető. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az autónkban vagy a tömegközlekedési eszközökön nem ülnénk éppen eleget. Lakatos Péter kiváló könyve azoknak szól, akik nemcsak az étkezésükben keresik az egészséget, hanem a testüket is erőssé, kitartóvá és ellenállóvá akarják fejleszteni, és ehhez az ősi mozgást, a Primal Move-rendszerét választják. A Paleolit edzés felvázolja ennek a különleges mozgásrendszernek az elméleti hátterét, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja az életmódváltásra készülőket. Itt az idő, hogy felálljunk a székből, és elkezdjünk… mászni!

Leave Your Comment