Pálcika kutya és a cukorka

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Tom Watson - Pálcika kutya és a cukorka

Letöltés Pálcika kutya és a cukorka könyvet pdf, epub és mobi

Pálcika kutya és a cukorka.pdf
Pálcika kutya és a cukorka.epub
Pálcika kutya és a cukorka.mobi


A könyv részletei Pálcika kutya és a cukorka

Töltse le az ingyenes PDF Pálcika kutya és a cukorka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Pálcika kutya és a cukorka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Pálcika kutya és a cukorka (pdf, epub és mobi)

Pálcika kutya és a cukorka leírása

Boszik, szellemek és koboldok! Te jó ég!
Ahogy leszáll az éj, boszorkányok, űrhajósok és szellemek lepik el az utcát. Pálcikakutya és barátai szeretnék megtudni, hova mennek és mit is csinálnak. Míg Nelli, Pindur, Csíkos és Blöki pánikba esnek, Pálcikakutya leleményességét és bátorságát felhasználva rátalál valami igazán édesre: egy kis cukorkára. De az ízelítő persze nem tölti meg az éhes kutyusok gyomrát. Több édességre vágynak, méghozzá azonnal.

,,Egy igazán szuper halloweeni történet! Nagyon imádom Pálcikakutya összes kalandját, de eddig ez volt a legjobb!”
Zoé

,,Blöki, Csíkos, Nelli és Pindur néha rémesen idegesítően viselkednek. Még jó, hogy Pálcikakutya ilyen türelmes, és mindig megmenti a helyzetet.”
Dani

Leave Your Comment