Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Diana Gabaldon - Outlander 5. - A lángoló kereszt 2. kötet - kemény kötés

Letöltés Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés.pdf
Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés.epub
Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés.mobi


A könyv részletei Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Outlander 5. – A lángoló kereszt 2. kötet – kemény kötés leírása

EGY BÁMULATOS KALAND, AMI PRÓBÁRA TESZI A SZÍVET, MÉRLEGRE A LELKET ÉS MEGMÉRI A SZELLEMET… NYELVEZETE FRISS, GAZDAG LEÍRÁSOK TARKÍTJÁK, A TÖRTÉNET PEDIG CSELEKMÉNYDÚS… MAGÁBA SZIPPANT!  CNN.com

1771: A Korona észak-karolinai gyarmatán egymásnak feszül a gazdag arisztokrácia és a megélhetésért küzdő telepesek, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, szorongató helyzetet.
Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, most végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek.

A lángoló kereszt egyszerre szívbemarkoló, letehetetlen, történelmileg a legapróbb részletekig hiteles, és süt belőle a szenvedély.

„Egy történet, ami egyszerre megindító és varázslatos! ” Northern Echo

Leave Your Comment