Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Diana Gabaldon - Outlander 5. - A lángoló kereszt 1. kötet

Letöltés Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet könyvet pdf, epub és mobi

Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet.pdf
Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet.epub
Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet.mobi


A könyv részletei Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet

Töltse le az ingyenes PDF Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet (pdf, epub és mobi)

Outlander 5. – A lángoló kereszt 1. kötet leírása

BÁMULATOS KALAND, AMI PRÓBÁRA TESZI A SZÍVET, MÉRLEGRE A LELKET ÉS MEGMÉRI A SZELLEMET… MAGÁBA SZIPPANT!  CNN.com

1771: A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet.
Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, most végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire – a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza.
Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra
– vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek.

A lángoló kereszt egyszerre szívbemarkoló, letehetetlen, történelmileg a legapróbb részletekig hiteles, és süt belőle a szenvedély.

„Egy történet, ami egyszerre megindító és varázslatos! ” Northern Echo

Leave Your Comment