Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Farkas Veronika - Outlander 2. - Szitakötő borostyánban - filmes borító

Letöltés Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító könyvet pdf, epub és mobi

Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító.pdf
Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító.epub
Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító.mobi


A könyv részletei Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító

Töltse le az ingyenes PDF Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító (pdf, epub és mobi)

Outlander 2. – Szitakötő borostyánban – filmes borító leírása

Az Outlander – Az idegen szerzőjétől.

A nagyszabású regényfolyam második része, amely ismét visszarepít bennünket az időben a XVIII. századi Skócia drámai és szenvedélyes eseményei közé…

Claire Randall húsz éven keresztül megőrizte a titkait. De most felnőtt lányával együtt visszatér Skócia fenséges, ködfátyolba burkolózó hegyei közé. Claire itt szeretné elmondani a lányának az igazságot egy fontos dologgal kapcsolatban, amely éppen olyan megdöbbentő, mint ami mögötte van: az ősöreg kőkör rejtélye; az idő korlátain átívelő szerelem; és James Fraser, a skót harcos, akinek lovagiassága egykor ott tartotta Claire-t a férfi évszázadának veszedelmei között, a saját korába való visszatérés helyett.

Leave Your Comment