Összeesküvés

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Lee Child - Összeesküvés

Letöltés Összeesküvés könyvet pdf, epub és mobi

Összeesküvés.pdf
Összeesküvés.epub
Összeesküvés.mobi


  • General Press Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • Kötés:
  • ISBN: 9789636434687
  • Cikkszám: 1017798
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Összeesküvés

Töltse le az ingyenes PDF Összeesküvés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Összeesküvés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Összeesküvés (pdf, epub és mobi)

Összeesküvés leírása

“Négy ember és egy autó. Kansasból tartanak kelet felé, azt remélik, Chicagóba érnek reggelre. A vezető az útra fókuszál. A mellette ülő férfi végeláthatatlan sztorikat mesél. A hátsó ülésen egy feltűnően szótlan és ijedt nő gubbaszt. Jobbján egy nagydarab férfi, eltört orral, aki mint stoppos utazik a társasággal. Keletre tart, Virginiába. Jack Reachernek hívják.
Egy órával később egy férfi vérbe fagyott holttestére bukkannak egy nebraskai szivattyúállomáson. Korábban két fekete öltönyös emberrel látták őt bemenni, de kijönni senki sem látta. Percek alatt értesítik a megyei seriffet. Néhány órán belül már az FBI is bekapcsolódik a nyomozásba anélkül, hogy tudnák, ki volt az áldozat, és vajon mit keresett azon a helyen. És kiadják a körözést: két férfit keresnek ismeretlen járműben.
Lee Child legújabb, lebilincselően izgalmas krimijében senki és semmi sem az, aminek látszik. Az egyre növekvő feszültség, és az egyre sodróbb lendületű történet mindvégig kétségek és izgalmak között tartja nemcsak főhősünket, de az olvasót is, egészen a váratlan és kirobbanó végkifejletig.

Leave Your Comment