Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Pojják Klára - Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol - 8. osztályosoknak - Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció

Letöltés Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció könyvet pdf, epub és mobi

Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció.pdf
Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció.epub
Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció.mobi


A könyv részletei Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció

Töltse le az ingyenes PDF Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció (pdf, epub és mobi)

Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció leírása

Szinte teljesen megújult kiadvánnyal szeretnénk segíteni a tanév végi idegen nyelvi mérésére való felkészülést a 8. osztályosok számára. Új könyvünkben kiemelten figyelembe vettük a korábbi évek kompetenciamérési feladatainak, szövegeinek jellegét, és ennek megfelelően új szöveges és hangzó anyagot állítottunk össze.

A kompetenciamérés nem pusztán tankönyvi ismereteket mér fel, ennek megfelelően új feladatgyűjteményünk célja is elsősorban az általános nyelvi értési készségek próbára tétele friss, érdekes szövegek és életszerű helyzetekben elhangzó kommunikáció segítségével.

A könyvben 10-10 olvasott és hallott szövegértési feladatsor található a 6.osztályos nyelvtanulók számára. Minden egyes teszt megfelel az országos kompetenciamérés tartalmi és időkereteinek, így a felkészülők előre megtanulhatják beosztani figyelmüket és az időt is. A hanganyagok brit és amerikai szereplők segítségével készültek. A feladatok közös, osztálytermi gyakorlásra és egyéni felkészülésre egyaránt kiválóan alkalmasak.

A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben, a hanganyag szövegkönyve pedig a www.klett.hu weboldalon, illetve a Raabe Klett alkalmazásban érhető el. Ezek segítségével a könyv nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is használható.

Az ingyenes Raabe Klett alkalmazásban megtalálhatók:
– a tesztek megoldásai
– a teljes hanganyag
– a hanganyag szövegátirata

A feladatsorokhoz tartozó hangfájlok magukban foglalják a feladatmegoldáshoz szükséges információkat, utasításokat és feladatleírásokat. A teljes hanganyag kétféle verzióban érhető el: feladatsoronként és feladatonként. A 10 hangfájlt tartalmazó verzió a valós kompetenciamérésnek megfelelő időkeretet biztosítja, a 27 hangfájlt tartalmazó verzió esetén a feladatok egyenként is megoldhatók.

Szeretettel ajánljuk könyvünket:
– 8. osztályos diákoknak, akik részt vesznek az angol nyelvi mérésben
– általános iskolai angoltanároknak, akik az idegen nyelvi mérésre kívánják felkészíteni diákjaikat
– angoltanároknak, akik érdekes és gyakorlatias tartalommal szeretnék színesíteni óráikat
– bármely A2-es tudásszinten lévő nyelvtanulónak, aki önállóan szeretné fejleszteni és próbára tenni szövegértési készségeit

Leave Your Comment