Örök sötétség

2019-05-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Guillermo Del Toro - Örök sötétség

Letöltés Örök sötétség könyvet pdf, epub és mobi

Örök sötétség.pdf
Örök sötétség.epub
Örök sötétség.mobi


A könyv részletei Örök sötétség

Töltse le az ingyenes PDF Örök sötétség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Örök sötétség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Örök sötétség (pdf, epub és mobi)

Örök sötétség leírása

“Az ördög a részletekben rejlik, ez pedig egy ördögien jó regény, amely tökéletesen kielégíti a borzongás iránti vágyunkat.” (Stephen King.)

Az emberiség jövője egy szedett-vedett szabadságharcos-csapat kezébe kerül. A jó és a rossz fogalma képlékennyé vált, és a Mester ügyesen használja ki az emberek gyengeségeit. Most, ezen a kritikus órán, az is bebizonyosodik, hogy áruló férkőzött be a csapatba… És csak egyvalaki tudja, hogyan lehet elpusztítani a Mestert. De vajon rá lehet-e bízni a világ sorsát? És vajon ki hozza meg a végső áldozatot – hogy a többiek megmeneküljenek?

“Guillermo del Toro művészien őrült zseni… Tébolyítóan szórakoztató… Elképesztően fantáziadús.” (Albuquerque Journal)

“Manapság, amikor a visszafogottan szexi vámpírok korát éljük… a szerzők végre újra felfedezték e lények sötét, gonosz, kéjesen borzongató vonzerejét.” ((Los Angeles Times)

“Olyan élethű, hogy rémálmaink lesznek tőle…” (Associated Press)

“Magával ragadó utazás az izgalmak birodalmába. “A kór” Stephen King legjobb művei mellett is megállja a helyét. Az évtized legemblematikusabb horror-regénye.” (Buffalo News)

“Krimiszerű pörgés, filmbe illő jelenetek… Iszonytató vízió.” (Chicago Sun-Times)

Leave Your Comment