Ördögszekerek

2019-03-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Leila Meacham - Ördögszekerek

Letöltés Ördögszekerek könyvet pdf, epub és mobi

Ördögszekerek.pdf
Ördögszekerek.epub
Ördögszekerek.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Szépirodalom
  • 480 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354602
  • Cikkszám: 1029002
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ördögszekerek

Töltse le az ingyenes PDF Ördögszekerek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ördögszekerek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ördögszekerek (pdf, epub és mobi)

Ördögszekerek leírása

Felejthetetlen karakterek, meglepő fordulatok – szívbe markoló történet szerelemről és árulásról, ok nélküli bűnhődésről és önként vállalt vezeklésről a nagysikerű Rózsák írójának tollából.
A bűnős, a szent és egy angyal.
Miután szülei halálos autóbalesetet szenvednek, az elárvult Cathy Bensont apai nagyanyja veszi magához. Kaliforniában a kivételezettek életét élő, tizenegy éves kislány úgy érzi, kulturális és intellektuális senki földjére került az álmos-poros texasi kisvárosban: Kersey lakosaiban mintha csak akkor lenne némi élet, amikor az iskola focicsapata kivonul a pályára.
Meglepő módon a két sztárjátékos, John Caldwell és Trey Don Hall veszi a szárnyai alá a lányt, és úgy tűnik, hármójuk barátságát az sem törheti meg, hogy az egyik fiú és Cathy évek múltán egy pár lesznek. Az érettségit követően azonban történik valami, ami miatt mindhármuknak le kell mondaniuk az álmaikról.
Noha mindkét fiút ígéretes tehetségnek tartják, csak egyikük fut be fényes sportkarriert a profi ligában, a másik mindenki számára meglepő módon a jezsuita rend kötelékébe lép, az addig orvosi pályára készülő Cathy pedig pincérnői állást vállal a helyi büfében.
Hiába is próbálnának hátat fordítani a múltjuknak és a bűneiknek, útjuk sorsszerűen keresztezi egymást, de huszonkét évnek kell eltelnie, hogy sor kerüljön a nagy találkozásra, amikor végre magyarázatot kaphatnak a fiatal éveiket beárnyékoló történésekre. Egy éjjel végre befut a várva várt hívás.

Leave Your Comment