Óperencián innen Óperencián túl

2019-05-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Lengyel Balázs - Óperencián innen Óperencián túl

Letöltés Óperencián innen Óperencián túl könyvet pdf, epub és mobi

Óperencián innen Óperencián túl.pdf
Óperencián innen Óperencián túl.epub
Óperencián innen Óperencián túl.mobi


A könyv részletei Óperencián innen Óperencián túl

Töltse le az ingyenes PDF Óperencián innen Óperencián túl fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Óperencián innen Óperencián túl PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Óperencián innen Óperencián túl (pdf, epub és mobi)

Óperencián innen Óperencián túl leírása

Volt egyszer egy nagy mesélő, aki éppen száz éve született. Lengyel Balázsnak hívták. Az Óperencián innen a szerző saját meséi várnak ránk, az Óperencián túl pedig hat rövid állatmesét találunk a világ különböző tájairól az író-műfordító remek fordításában. Az új, centenáriumi kiadást Molnár Jacqueline illusztrálta.

Volt egyszer egy nagy mesélő, aki éppen száz éve született. Lengyel Balázsnak hívták. Az Óperencián innen a szerző saját meséi várnak ránk az aranyhörcsög, a csíkos hátú kismalac és a fehér csillagos sündisznó kalandjairól, valamint az emberek szívébe látó kisfiú és a bölcs király találkozásáról. Az Óperencián túl pedig hat rövid állatmesét találunk a világ különböző tájairól. Ezúttal egy angol, két izlandi, illetve három angolai népmesét olvashatunk Lengyel Balázs remek fordításában. 
A kötet címe sokaknak ismerős lehet: 1985-ben már megjelent a Móránál egy bővebb válogatás az író-műfordító meséiből Molnár István rajzaival. Az új, centenáriumi kiadást a grafikus lánya, Molnár Jacqueline illusztrálta.

Leave Your Comment