Önéletrajz – Gandhi

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Móhandász Karamcsand Gandhi - Önéletrajz - Gandhi

Letöltés Önéletrajz – Gandhi könyvet pdf, epub és mobi

Önéletrajz – Gandhi.pdf
Önéletrajz – Gandhi.epub
Önéletrajz – Gandhi.mobi


  • Etalon Kiadó
  • Életrajz
  • 418 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789638802095
  • Cikkszám: 1030382
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Önéletrajz – Gandhi

Töltse le az ingyenes PDF Önéletrajz – Gandhi fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Önéletrajz – Gandhi PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Önéletrajz – Gandhi (pdf, epub és mobi)

Önéletrajz – Gandhi leírása

“Nagy öröm a számukra, hogy az 1987-es, az Európa kiadó által megjelentetett első kiadást követően megújult és átszerkesztett formában közrebocsáthatjuk ezt a gyönyörű és értékes művet. Az előző kiadás óta eltelt több mint húsz évben számtalan dolog megváltozott, mind Gandhi szemléletében, és így megértésében, mind pedig világunkban. A kérdések, amelyeket Gandhi az élet értelméről, az igazság kereséséről, az emberhez méltó életről, az erőszakmentességről, a politizálás módjáról és Istenről felvetett, számtalan új értelmezést nyertek. Sokkal többet tudunk ezekről a dolgokról és fogalmakról, mint bármikor. De vajon közelebb vagyunk-e hozzájuk a gyakorlati megvalósításban? E mű számtalan fontos üzenete közül talán éppen ez a legfontosabb: hogyan tudjuk a gyakorlati életbe átültetni ismereteinket?
Gandhi kezdeményezései a tiszta életmód, a táplálkozás, a spiritualitás és politika terén, az igazság keresésével és megértésével kapcsolatos próbálkozásai ma is fontos üzeneteket hordoznak. Gondjai, tépelődései minden ember közös problémáját érintik – együtt gondolkodni vele nagy segítséget jelent a korunk válságából kiutat keresők számára.
Úgy gondoljuk, ez a mű kötelező olvasmány minden önmagát és a világot megismerni vágyó ember számára.” (a Kiadó)

Leave Your Comment