One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

K. A. Tucker - One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság - Tíz apró lélegzet 2. - Kemény kötés

Letöltés One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés.pdf
One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés.epub
One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés.mobi


A könyv részletei One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés (pdf, epub és mobi)

One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság – Tíz apró lélegzet 2. – Kemény kötés leírása

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltalán nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Leave Your Comment