Olimposz lányai – Hádész foglya

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Elena Kedros - Olimposz lányai - Hádész foglya

Letöltés Olimposz lányai – Hádész foglya könyvet pdf, epub és mobi

Olimposz lányai – Hádész foglya.pdf
Olimposz lányai – Hádész foglya.epub
Olimposz lányai – Hádész foglya.mobi


A könyv részletei Olimposz lányai – Hádész foglya

Töltse le az ingyenes PDF Olimposz lányai – Hádész foglya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Olimposz lányai – Hádész foglya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Olimposz lányai – Hádész foglya (pdf, epub és mobi)

Olimposz lányai – Hádész foglya leírása

Sid, Luce és Hoon három kamaszlány. Néha összekapnak, órákat lógnak a telefonon, suliba járnak, plázáznak, moziznak, szerelembe esnek egyszóval olyanok, mint minden tinédzser. Csakhogy ők hárman istennők. Az Olimposzt elbitorló Árész elől menekültek le a Földre, s születtek újra halandó lányokként. Luce Aphrodité hatalmát birtokolja, Sid Artemiszét, Hoon pedig Athéné képességeit.

Miközben Luce azon ügyeskedik, hogy meghódítsa a kiszemelt fiút, Sid pedig az anyja ellenszenves gavallérját akarja lekoptatni, Hoonnak egyedül Morfeusz, az Álmok Istene jár a fejében. A fiú Hádész birodalmában szenved, ahol egy félelmetes szörny, és milliónyi kígyó őrzi. Ez azonban nem rettenti el a három istennőt, hogy megpróbálják a lehetetlent: kiszabadítani Morfeuszt az Alvilágból. Csakhogy az olimposzi törvények kegyetlenek. Hoon a legfontosabbat kénytelen feláldozni a szerelméért: magát a szerelmet.

Leave Your Comment