Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek

2019-06-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Elena Kedros - Olimposz lányai 1. - Kristálykönnyek

Letöltés Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek könyvet pdf, epub és mobi

Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek.pdf
Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek.epub
Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek.mobi


A könyv részletei Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek

Töltse le az ingyenes PDF Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek (pdf, epub és mobi)

Olimposz lányai 1. – Kristálykönnyek leírása

Sid, Luce és Hoon első gimnazisták. Sid tőrvívásban bajnok, Luce tudja, hogyan kell meghódítani a fiúkat, Hoon pedig egyszerűen egy zseni. Látszatra semmi közös nincs bennük, hacsak nem egy különös egybeesés: mindhárman ugyanazon a napon születtek.

Azonban mindaz, ami velük történik – a váratlanul feltűnő könyörtelen ellenség, a kristállyá változó könnyek és egy távoli világ hírnöke – nem lehet puszta véletlen. Miként különös képességük és hatalmuk sem.

A három lánynak közös a sorsa, mely öröktől fogva és örökké összeköti őket. Céljuk és feladatuk, hogy küzdjenek és megmentsék azt a világot, melyben mindig is éltek.

Leave Your Comment