Old Surehand II. kötet

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Karl May - Old Surehand II. kötet

Letöltés Old Surehand II. kötet könyvet pdf, epub és mobi

Old Surehand II. kötet.pdf
Old Surehand II. kötet.epub
Old Surehand II. kötet.mobi


A könyv részletei Old Surehand II. kötet

Töltse le az ingyenes PDF Old Surehand II. kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Old Surehand II. kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Old Surehand II. kötet (pdf, epub és mobi)

Old Surehand II. kötet leírása

Old Shatterhand a cowboyok egykori királya, Old Wabble segítségével akarja megszabadítani a titokzatos vadászt, Old Surehandet az ellenséges indiánok fogságából. Később csatlakozik hozzájuk Winnetou is. A regény csúcspontján a Llano Estacadóban sorsdöntő találkozásra kerül sor.
Old Surehand múltjáról csak sok veszély leküzdése után kezd tisztulni a sötétség. Old Shatterhand és Winnetou felfelé indulnak, a Sziklás-hegységbe, ahol a cselekmény szálai összefutnak. Elkíséri őket a “Fordított szendvics”, vagyis Dick Hammerdull és Pitt Holbers is.

Leave Your Comment