Olaszország- Nyitott szemmel

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Olaszország- Nyitott szemmel

Letöltés Olaszország- Nyitott szemmel könyvet pdf, epub és mobi

Olaszország- Nyitott szemmel.pdf
Olaszország- Nyitott szemmel.epub
Olaszország- Nyitott szemmel.mobi


A könyv részletei Olaszország- Nyitott szemmel

Töltse le az ingyenes PDF Olaszország- Nyitott szemmel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Olaszország- Nyitott szemmel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Olaszország- Nyitott szemmel (pdf, epub és mobi)

Olaszország- Nyitott szemmel leírása

Ebben a kötetben szeretnénk közelebb hozni az olvasóhoz Olaszországot, tájait és lakóit, valamint végigvezetjük az ország változatos nevezetességein: Az Olaszország sava-borsa fejezet kötetünk elején röviden bemutatja az ország legfontosabb látnivalóit, és segítséget nyújt utunk megtervezésében.
Az Itáliai hétköznapok cím, rózsaszín fejléces fejezet az ország történelméről és kultúrájáról ad áttekintést a maffiától a filmeken, divaton, zenén és operákon át a kitűnő ételekig és italokig.
A Részletes útikalauz cím, kék fejléces fejezet részletesen sorra veszi és ismerteti a látnivalókat, melyeket a színes térképeken számokkal jelöltünk.
Az Úti tippek cím, sárga fejléces fejezet a közlekedésrôl, szálláshelyekről, éttermekről és más gyakorlati tudnivalókról szól. Olvashatunk kultúráról, vásárlásról, kirándulásról és síelésről, valamint egy hasznos nyelvi fejezetet is találunk itt olasz szavakkal, kifejezésekkel és étlapszótárral.
A hátsó fül – mely könyvjelzőként is szolgál – tartalomjegyzéke segít könnyebben megtalálni a kérdéses információt.

Leave Your Comment