Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Cendrine Wolf - Oksa Pollock 1. - Az utolsó remény

Letöltés Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény könyvet pdf, epub és mobi

Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény.pdf
Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény.epub
Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény.mobi


A könyv részletei Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény

Töltse le az ingyenes PDF Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény (pdf, epub és mobi)

Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény leírása

A kissé forrófejű és lobbanékony Oksa Pollock mindig is különleges képességekről ábrándozott. Ez idáig azonban ugyanolyan iskolás lány volt, mint a többi tizenhárom éves kortársa.
Amikor a család egyik napról a másikra Franciaországból Londonba költözik, Oksa élete gyökeresen megváltozik.
Elképesztő dolgok történnek körülötte, amiket ő maga idéz elő: új iskolájában megmagyarázhatatlan rosszullét keríti hatalmába, a hasán különös jegy tűnik fel. Szüleinek nem mer szólni, tanácstalanságában végül különc nagyanyjához fordul, aki feltárja előtte származásuk titkát. Oksa rádöbben, hogy ő a Számkivetettek utolsó reménye, az egyetlen, aki visszavezetheti őket a hazájukba.
Oksa Pollock soha többé nem lesz, nem lehet már az, aki volt. És bár legjobb barátja, Gus, mindenben mellette áll, képtelenül nehéz összehangolnia mindennapi életét a súlyos családi titokkal, a rá nehezedő küldetéssel, melyre teljesen alkalmatlannak érzi magát. Akaratától függetlenül elindult egy úton, melyen nincs megállás…

Leave Your Comment