Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend

2019-03-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Michael Mosley - Okos belek - Az egészséges bélflórához vezető étrend

Letöltés Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend könyvet pdf, epub és mobi

Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend.pdf
Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend.epub
Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Életmód
  • 276 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634066088
  • Cikkszám: 1063331
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend

Töltse le az ingyenes PDF Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend (pdf, epub és mobi)

Okos belek – Az egészséges bélflórához vezető étrend leírása

Az Okos belek tele van finom, gyógyító receptekkel, menüsorokkal, listákkal és tippekkel – az összes módszerrel, amire szükség lehet, hogy átalakítsuk az emésztésünket, és örökre megváltoztassuk az étkezési szokásainkat.
Ebben az úttörő írásban dr. Mosley felfedezőútra visz minket a bélrendszerbe, és megmutatja, hogyan irtották ki a gyorsételek és a túlzásba vitt antibiotikumok a „jó” bélbaktériumokat – ami az allergiák, az ételintoleranciák és az elhízás modern kori járványához vezetett.
A beleink döbbenetesen okosak. Sok millió neuront tartalmaznak – annyit, amennyit egy macska agya –, és otthont adnak a mikrobiomnak, a mikrobák seregeinek, amelyek hatással vannak a hangulatunkra, a testsúlyunkra és az immunrendszerünkre.
Dr. Mosley a helyére tesz mindent, a prebiotikumoktól a probiotikumokig, az erjesztett ételektől a böjtölésig, és tudományosan bizonyított módszereket mutat arra, hogyan tartsuk kordában az étvágyunkat, és hogyan javítsuk a hangulatunkat

Leave Your Comment