Oblivion 3. – Feledés

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Jennifer L. Armentrout - Oblivion 3. - Feledés

Letöltés Oblivion 3. – Feledés könyvet pdf, epub és mobi

Oblivion 3. – Feledés.pdf
Oblivion 3. – Feledés.epub
Oblivion 3. – Feledés.mobi


A könyv részletei Oblivion 3. – Feledés

Töltse le az ingyenes PDF Oblivion 3. – Feledés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Oblivion 3. – Feledés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Oblivion 3. – Feledés (pdf, epub és mobi)

Oblivion 3. – Feledés leírása

Senki sem ér fel Daemon Blackhez.

Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem.
Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.

Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.

Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.

A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.

Egységben az erőnk – és ezt ők is tudják

„Daemon és Katy igazi robbanókeverék… A könyv akciódús és izgalmas, lélegzetelállító és függőséget okoz.” — Jus Accardo, a Touch szerzője

Leave Your Comment